Изсъхнали дървета и сухи клони притесняват пешеходците на централен пловдивски булевард.

...
</TD
>Изсъхнали дървета и сухи клони притесняват пешеходците на централен пловдивски булевард.
Коментари Харесай

Да преминеш по централен пловдивски булевард понякога е доста трудно

Изсъхнали дървета и сухи клони притесняват пешеходците на централен пловдивски бул.. За казуса сигнализира четец на Plovdiv24.bg , който се свърза с редакцията ни, с цел да откри позволение на казуса. Вижте по какъв начин в детайли обоснова сигнала си нашият четец:

" Свързвам се с Вас да алармирам за затруден достъп до пешеходната пътека на бул. " Санкт Петербург " при кръстовището с ул. " Богомил " до Студентските общежития и втори образователен корпус на ТУ-София, Филиал Пловдив, тъй като е с огромно значение за живущите и учащи студенти и преподаватели в базата на Техническия университет, като се употребява интензивно за секване на шестлентовия бул. и от други жители, които желаят да доближат до спирка No 235 ( " Парк Лаута " ), само че при настоящето положение на тротоара това е на практика невероятно.

Друга причина за моя сигнал е и множеството изцяло изсъхнали цели дървета или съществуването на сухи клони в короните им от двете страни в двете направления по продължението на цялата дължина на бул. " Санкт Петербург " и в двете направления, както от северната страна до тротоара, по този начин и от южната страна до велоалеята. Моля, за тяхното премахване от Оперативна програма " Градини и паркове ", като в детайли бъде осъществен оглед на дървесната растителност в обсега на бул. " Санкт Петербург " и бъдат локализирани изсъхналите дървета и сухи клони, които в следствие да бъдат отстранени.

Искам да Ви благодаря за това, че сте виновна медия, потвърдила се стотици пъти като стожер на гражданските рецензии към несвършената или неправилното осъществена работа на локалната власт. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР